Aleppotvål

Aleppotvål med 16% lagerbärsolja. Aleppotvål är en traditionell tvål med sitt ursprung i Aleppo, Syrien. Den brukar kallas för ursrungstvålen då den gjorts på samma sätt sedan urtider.

Aleppotvål anses vara mycket hudvårdande och används till kropps-, ansikts- och hårtvätt. Ju mer lagerbärsolja tvålen innehåller, desto mildare och mer hudvårdande är tvålen.

Aleppotvål 16% lagerbärsolja rekommenderas för ansiktstvätt för alla hudtyper, även torr hud. Den höga halten av lagerbärsolja är intensivt hudvårdande. Särskilt bra för fet och acnebenägen hud. Kan även användas som schampo. Vid hårtvätt med aleppotvål, som har ett högt pH-värde, kan pH-balansen i håret behöva återställas med en sköljning eller sprayning med en produkt med lågt (surt) pH-värde, eller ett balsam. Blanda t.ex 50/50 äppelcidervinäger och vatten,

Aleppotvål av ekologisk kallpressad olivolja och ekologisk kallpressad  lagerbärsolja(16%). Kan användas av alla, även personer med astma, eksem, hudallergier, akne, psoriasis, bakteriell dermatit, herpes och rosacea.

Den innehåller 100% naturliga ingredienser, helt fria från kemikalier. Innehåller inga artificiella färger, dofter, konserveringsmedel eller djurfetter, vilket gör den unik.

Passar även utmärkt för hela kroppen, hårtvätt, babyvård etc. Den höga halten av lagerbärsolja är intensivt hudvårdande.79 kr